سمك القاروص
سمك القاروص |
سمك القاروص من احلى وأطعم الأسماك
والقاروص ممكن تصطاده زى اى نوع سمك اما بالبوصه اليدوي او بالماكينه
تكون مش اقل من 7 متر
سمك القاروص |
أما لو حنستخدم الماكينه وهنرمى على سمك القاروص فى عدة طرق:
1- التجريه بالمعلقه او الريشه ( المخيله )
2- بالفله و بتبقى الفله كبيره و الرصاص متوازن مع حجم الفله و القرمه والسنار نفس المستخدمين فى ارمة البوصه
3- لو فى ميه ضحله يبقى الرصاصه متوسطة و حره و القرمه زى قرمة البوصه
الطعم المفضل لسمك القاروص
الجمبري ( نطاط – عقر – بلانص – شطنارة)
بتشيل الشوكه اللى على راس الجمبري عشان القاروص بخاف منها وتتشبك من تحت الرأس أو من الديل
الدود ( قراص – قراص صخر – حنش الطين – دود بحر – دود اسمعلاوي).
الجرايات(جرايات خضراء – تكنيات).
الافضل البساريا الحية وتتشك من ديلها .
اتمنى للجميع الافادة وعشان تستفيد اكتر ادخل على
https://al-sayad.blogspot.com
تابع معنا أيضا للمزيد من الخبره و المعلومات
تعليقات
إرسال تعليق